• ☰ MENU

Valmennus

Valmennus 2019 Draft!!!

Kauden arkivalmennukset ja viikonloppuleirit käynnistyvät toukokuussa ja jatkuvat läpi purjehduskauden, kunnes jäät peittävät meren. Tältä sivulta löydät valmennuksien päivämäärät, aikataulut, sekä aktiviteettien lisätiedot.

Rookie-treenit

Toukokuussa muutamana maanantaina pidetään uusille venekunnille treenit, jossa kokeneemmat F18 seilorit hyppäävät sparraamaan ja antamaan vinkkejä aloittelijoille. (Yhteyshenkilö Janne Ylänne)

Arkivalmennus

Valmennuksen tavoitteena on saada lisää vauhtia ja parantaa tekniikkaa. Aikaisempaa kisakokemusta ei tarvita, mutta Formula 18 peruskäsittelytaidot on hyvä olla lapasessa.

Arkivalmennukset alkavat toukokuussa ja niitä on tarkoitus pitää torstaisin. Tarkemmista päivämääristä tiedotetaan valmentajakuvioiden selvittyä.

Aikataulu: Valmentajan briiffi 17.30 ja valmennus vesillä alkaa 18.00.  Loppubriiffi pidetään rannassa 20.30. Alkukesän valmennus järjestetään kesäkuun loppuun saakka. Loppukauden valmennus jatkuu heinäkuun lopulla ja kestää kauden loppuun saakka. Valmennukset järjestetään: HSK:lla.

Viikonloppuvalmennusleirit

Viikonloppuvalmennusleirit järjestetään ammattitaitoisen valmentajan opastuksella 4.-5.5 (tai 11.-12.5) ja 1.-2.6

Viikkokisat

Tiistaisin pari kertaa kuukaudessa  pyritään järjestämään viikkokisat joko ratapurjehduksena tai RAID-saaristoreittinä (KoPu:n tiistikset??).

 

 

 

Last edit by JuhaH 27.3.