• ☰ MENU

Valmennus

Valmennukset 2024

 

Arkivalmennus

Valmennuksen tavoitteena on saada lisää vauhtia ja parantaa tekniikkaa. Harjoittelun pääpainona on ratakilpailuun valmistautuminen. Kaikentasoiset tiimit ovat tervetulleita! Valmentajana kaudella 2024 toimii tuttuun tapaan Anton Store. Aikaisempaa kisakokemusta ei tarvita, mutta veneen peruskäsittelytaidot harjoituksissa vallitseviin olosuhteisin nähden on hyvä hallita. Peruskäsittelytaidoilla tarkoitetaan esimerkiksi riittävää kykyä hallita venettä matalalla nopeudella, veneen pysäyttämistä, kiihdyttämistä ja tarvittavia taitoja muiden veneiden väistämiseen erityisesti luovilla tai merkkitilanteissa.

Kauden arkivalmennukset käynnistyvät 24.4 klo 17:30 yhteisellä suunnittelupalaverilla, jossa sovitaan harjoiteltavat aihealueet ja tavoitteet. Tule siis rohkeasti paikalle keskustelemaan aiheista, joissa venekuntasi haluaisi kehittyä tällä kaudella! Vesiharjoitukset alkavat Hoskilla 2.5. ja jatkuvat torstaisin läpi purjehduskauden. Juhannuksesta alkaen valmennukset ovat tauolla heinäkuun loppuun asti.

Arkivalmennuksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Treenit perutaan ennakkoon vain valmentajan päätöksellä perustuen sekä päivän toteutuneisiin tuulihavaintoihin, että yli 13 m/s keskituulta lupaavaan ennusteeseen. Muuten käydään toteamassa tilanne HSK:n rannassa ja tarvittaessa RIB:n kanssa vesillä.

Valmennusmaksu suoritetaan maksamalla 150€ yhdistyksen tilille  FI21 1020 3000 1384 10 ja kirjoittamalla maksun viestikenttään veneen kipparin nimi ja purjenumero.

Harjoitusten runko: Valmentajan briiffi 17.30 ja valmennus vesillä alkaa 18.00. Loppubriiffi veneiden rantauduttua. Valmennukset järjestetään HSK:lla.

Viikonloppuvalmennusleirit

2024 kaudella järjestetään 18-19.5. Professori Räisäsen “Ylimääräiset Kertausharjoitukset” sisältäen valmennusleirin lauantaina ja valmennetun kisapäivän sunnuntaina. Tapahtumaa toteutetaan yhdessä  Silen Brothersin kanssa.

F18 luokkaliiton hallitus pidättää oikeuden muutoksiin liittyen viikonloppuleirien järjestämiseen.

Turvallisia vesitunteja!