• ☰ MENU

Kauden 2015 valmennus

Kauden 2015 valmennuksesta:
F18 liitto järjestää 2 leiriä ja useita iltaharjoituksia.

Leiri 1: 16–17.5   HSK:lla  hinta 60 euroa per venekunta
Leiri 2. 8.–9.8. HSK:lla hinta 60 euroa per venekunta

Tiistaiharjoitukset toukokuun alusta syyskuun loppuun (heinäkuussa ei treenejä) joka tiistai (22 kpl). Valmentajina Vertti Niemi, Henri Bryk ja satunnaisia stuntmiehiä ja staroja. Hinta 220 euroa etukäteen maksettuna koko kausi, irtovuoroina 20 euroa / treeni. Valmentaja ottaa ylös osallistujat ja jos maksua ei ole tullut tilille Liitto laskuttaa nämä laskutuslisällä (3 €/lasku) kauden päätyttyä. Osallistumalla harjoituksiin sitoudut myös maksamaan maksun.

Keskiviikko rata  HSK:n järjestämänä parillisina viikkoina

Keskiviikko treeni “Karrin malli”  parittomina viikkoina, koordinointi vastuu Karri Heliö​. Liitto maksaa polttoainekulut jos on yli 5 osallistujaa / treeni, muuten kerätään kolehti.

Näiden lisäksi on harkinnassa aloittelija leiri/treenit

Nyt laitetaan isoa vaihdetta silmään F18 skenen treeni/valmennuskuvioissa, tavoitteena saada porukke “nextille levelille”
Käykää ilmoittautumassa ao doodlessa tapahtumiin huhtikuun 1. päivä mennessä niin Hallitus saa mietittyä taloudellisen puolen osallistujamäärien mukaan kondikseen.
http://doodle.com/k33w2w6w7yhdm2x2

Hallituksen puolesta,  Iso Hoo

ps. kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille F18 liiton jäsenille sekä ulkomaalaisille. Muiden katamaraaniluokkien purjehtijoilta edellytetään F18 liiton jäsenmaksua osallistumismaksujen lisäksi.