• ☰ MENU

FF18A, RADAR CONTACT.

Aluelennonjohdon (ACC)  käyttämä termi tarkoittaa, että näkyy tutkalla, ja tutkakaiku tunnistettu. Näin on nyt käynyt myös meille, Finnish Formula 18 Association ry:lle.

Mitä mitä? Missä nyt taas käryää?  SPV (Suomen  Purjehdus ja Veneily, eli vanha purjehtijaliitto) on huomannut jonkin oudon kaiun tutkassaan. SPV:n porukka joutui oikein selvittämään, että mikä siellä ruudulla noin kirkkaasti loistaa, ja pitkällisten tutkimusten jälkeen (ujojen kuulopuheiden mukaan jopa kansainvälisiä agentteja, uusimman Bond-elokuvan sijaisnäyttelijöitä ja muita imurikauppiaita oli jouduttu rekrytoimaan tutkinnan edistämiseksi) hommaan saatiin varmistus: Se on F18-purjehtijoiden tekelettä taas koko juttu. Lainsuojattomat cowboyt, hylättyjen orkesterien kodittomat rokkitähdet ja muut Daltonit (Grant poislukien) ovat luoneet yhdessä sellaisen fuusioreaktion, että lopputulos oli vääjäämätön.

Olemme siis vuoden luokkaliitto 2012. Rauhaa. Panokset nousevat seuraaville vuosille. Tossu ei tutise, vaan lyömme lisää löylyä kiukaaseen.

Kuvassa kaksi Cowboyta on juuri vastaanottanut SPV:n aluelennonjohdon tutkatodistuksen, Wuhuu!!

Tämä tunnustus noudattaa 100% sitä linjaa, joka on perustavassa kokouksessa 3 vuotta sitten juhlallisin menoin yhdistyksemme kultaiseksi langaksi valittu. Jatkoa seuraa, pysy kanavalla. Over and Out.

1 thought on “FF18A, RADAR CONTACT.”

Leave a Reply